<% Response.CacheControl = " no-cache" %> <% Response.AddHeader " Pragma" , " no-cache" %> <% Response.Expires = -1 %>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startpunt > Consulten > Trinity Consult

TRINITY CONSULT
Privégesprek met Hogere Energieën

In 1987 leerde ik voor het eerst met een pendel om te gaan en ik legde vrijwel direct contact met een energie die zich voorstelde als HENRY. Een contact dat - net als in iedere relatie - tijd nodig had om zich te ontwikkelen.
Eind 2005 werd dit contact intenser omdat Henry aangaf dat hij zich graag via een forum wilde manifesteren om van gedachten te kunnen wisselen met de forumleden.
Uiteraard ging het hierbij weer om het proces en na bijna twee jaar gratis gesprekken gevoerd te hebben, was ik voldoende 'ingewerkt' om de informatie van Henry zuiver door te geven en werd het tijd voor de volgende stap: betaalde consults.

En nee, je betaalt niet voor het advies van Henry.
Je betaalt voor de tijd en energie die ík in de consulten steek om het advies door te kunnen geven.

Je kunt kiezen uit drie varianten:

MAILCONSULT
Na de ontvangen betaling kun je jouw vraag aan Henry mailen en ontvang je binnen een week een reactie. Hier kun je - als je wilt - nog een keer op reageren en Henry zal daar dan ook nog een reactie op geven. Daarmee is het consult afgerond.
We vragen voor een basisconsult een bijdrage van 25 euro, incl. BTW

FORUMCONSULT
Na de ontvangen betaling kun je jouw vraag aan Henry plaatsen in een 'Spiegelkamer'. De 'Spiegelkamer' is een soort spreekkamer waar alleen jouw consult zal plaatsvinden. Jouw gesprek met Henry blijft dus volledig privé. Vervolgens kun je twee weken lang met Henry OVER DIT ONDERWERP in gesprek gaan.

Henry zal gedurende deze twee weken minimaal 3 reacties geven. Na twee weken is het consult afgerond - ook als Henry nog niet drie keer gereageerd heeft omdat je zelf het gesprek niet hebt voortgezet - en jouw toegang tot het forum afgesloten. Voor het voortzetten van het gesprek of vragen over andere onderwerpen dient een nieuw consult aangevraagd te worden.
We vragen voor een forumconsult een bijdrage van 45 euro, incl. BTW.

FORUMCONSULT XL
Na de ontvangen betaling kun je jouw vraag aan Henry in een 'Spiegelkamer' plaatsen. De 'Spiegelkamer' is een soort spreekkamer waar alleen jouw consult zal plaatsvinden. Jouw gesprek met Henry blijft dus volledig privé. Vervolgens kun je twee weken lang met Henry OVER DIT ONDERWERP in gesprek gaan.

Henry zal gedurende deze twee weken minimaal 7 reacties geven. Na twee weken is het consult afgerond - ook als Henry nog niet zeven keer gereageerd heeft omdat je zelf het gesprek niet hebt voortgezet - en jouw toegang tot het forum afgesloten.
Voor het voortzetten van het gesprek of vragen over andere onderwerpen dient een nieuw consult aangevraagd te worden.
We vragen voor een forumconsult XL een bijdrage van 100 euro, incl. BTW

Voor het aanvragen van een consult, kun je me MAILEN

We bieden tevens de mogelijkheid om met Henry een coachingtraject in te gaan. Meer informatie hierover lees je HIER

 


Meer informatie over Henry vind je HIER