<% Response.CacheControl = " no-cache" %> <% Response.AddHeader " Pragma" , " no-cache" %> <% Response.Expires = -1 %>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Startpunt > Coaching > Trinity Coaching

TRINITY COACHING
Privégesprek met Hogere Energieën

Wil je liever niet ''vast'' zitten aan een bepaalde periode waarin je uitgepraat ''moet'' zijn en wil je over allerlei verschillende onderwerpen met Henry kunnen praten? Dan is een Trinity Coaching misschien iets voor je.

Besloten forum
Je krijgt toegang tot een besloten forum waar je, zolang er nog tijd beschikbaar is, over ieder gewenst onderwerp van gedachten kunt wisselen met Henry.

Kostenplaatje
Voor een Trinity Coachingtraject van 2,5 uur vragen we een bijdrage van
€ 150,-, incl. BTW

Als je besluit om dit traject voortijdig af te breken, heb je geen recht op terugbetaling van de nog uitstaande uren.

Coaching versus Consulten
Het grote verschil met de Trinity Consulten is dat je tijdens het Coachingtraject over alle gewenste onderwerpen kunt praten. Je hoeft je dus niet te beperken tot één proces of één patroon, maar je kunt Henry laten meekijken naar alles kijken wat bij je speelt.
Tevens zit je dus niet ''vast'' aan een bepaalde periode waarin je uitgepraat ''moet'' zijn. Je kunt van de coaching gebruik maken wanneer het je uitkomt, totdat het aantal gereserveerde uren verbruikt zijn.

IN DE PRAKTIJK:

Het werkt als volgt: Als je een Coaching hebt aangevraagd en betaald, gaat dus een besloten forum voor je open en daar kun je naar hartelust schrijven wat er op je hart ligt. Over van alles. Hoeft dus niet één situatie of proces te zijn (wat dus met een consult wel is).
Vervolgens gaat Henry reageren en de tijd die WIJ gebruiken om te reageren wordt van de 2,5 uur afgehaald. Dus de tijd die JIJ gebruikt om jouw dingen te delen heeft GEEN effect op die 2,5 uur, alleen de tijd die HENRY gebruikt om te reageren.

En stel je ergens mee zit en je deelt dat met Henry en die gebruikt (misschien in verschillende reacties) bij elkaar een half uur om iets duidelijk te maken. Dan heb je dus nog 2 uur over en misschien speelt er dan op dat moment even niets meer dat je met Henry zou willen bespreken. Dan blijft het forum dus gewoon open en die 2 uur blijven gewoon staan. Op het moment dat er dan weer iets gebeurt waar je met Henry over wilt praten, kun je gewoon weer in het forum duiken en gaat het gewoon weer verder.
En dit kan zich keer op keer herhalen, totdat de 2,5 uur uiteindelijk op is. Ik geef op het forum regelmatig een tussenstand van de overgebleven tijd, zodat je weet waar je aan toe bent.

Voor het aanvragen van een coaching, kun je me MAILEN

 


Meer informatie over Henry vind je HIER