sb01

In de cursus ''Ontdek wie je werkelijk bent'' bieden we 8 modules met handvatten om de ontdekkingstocht naar jezelf te volgen.

Deze modules zijn onafhankelijk van elkaar te volgen, op ieder gewenst tijdstip* en in iedere gewenste volgorde. We adviseren wel om de modules volgens onze nummering te volgen - er zit een hele bewuste opbouw in - maar een vereiste is het zeker niet.
Die keus is geheel aan jou.

Alle modules bestaan uit:

* Een uitleg van HENRY
* Een inleiding
* 3 Handelingen (oefeningen die terugestuurd kunnen worden en waarop feedback gegeven zal worden)
* 2 Oefeningen (voor eigen gebruik)
* Toegang tot een forum waar ook andere deelnemers aan de betreffende module toegang toe hebben.

Deelname aan alle modules vraagt een investering van € 280,-.
Als je je voor de hele cursus aanmeldt en deze ook in één keer betaalt, vragen we een bijdrage van € 265,-. Je bespaart dan dus € 15,-!
Onze prijzen zijn incl. BTW

Als je alle modules hebt afgerond, ontvang je van ons een fraai certificaat.

LET OP! We werken in deze cursus met pfd-bestanden die NIET uitgeprint kunnen worden. We hebben bewust voor deze vorm gekozen om op deze manier de workshop echt online te houden: we hoeven geen kilometers te maken om op lokatie in het land te gaan en we laten geen 'papieren spoor' achter. Maak dus bewust de afweging of het voor jou werkt om niets 'op papier te hebben'!

* Zodra deelname aan de betreffende module is bevestigd, krijg je een maand lang toegang tot deze cursus en het bijbehorende forum. Je ontvangt van ons jouw inloggevens en jouw sleutel tot de betreffende module. Als je feedback wilt ontvangen op de Handeling-oefeningen, zal dit ook binnen deze maand moeten gebeuren, waarbij we een week de ruimte vragen om te reageren. Laat het huiswerk dus niet tot de laatste week liggen
Bij aanmelding kun je zelf aangeven wanneer je jouw module wilt laten starten.

Enkele reacties van deelnemers:

Het roert dingen in mij aan die mij raken en me 'dwingen' bewuster naar mijzelf te kijken en bewuster bepaalde keuzes te maken - I.M.

Door de cursus ben ik eindelijk weer meer met bewustwording bezig, het brengt weer allerlei patronen en gedachten aan het licht. Ik zat de laatste tijd weer erg in de oude energie en had het stuur weer uit handen gegeven, ik heb nu het gevoel weer achter het stuur te staan, hoewel ik nog steeds niet weet waar ik heen vaar, maar het voelt wel veel beter (veiliger). Ik voel me minder machteloos. - C.D.

Het léék allemaal wat gesneden koek voor me. Maar door "per ongeluk" een ander antwoord te geven dan wat ik in gedachten had werd er mooi iets uitgeLicht. Ik ben naar aanleiding van een andere oefening nóg bewuster aan het opletten wat ik zeg en wat ik denk. En dat vind ik een mooie oefening. Steeds de uitdaging om 100% eerlijk te zijn. En ohohoh, da's niet altijd makkelijk. - J.B.

Ik had zo'n gevoel, voordat ik met de cursus begon, dit doe ik wel even. Niet wetende dat de oefeningen mij weer veel dieper naar mijzelf leerden kijken.
Na het nodige verzet begon ik steeds beter te zien, waar sta ik nu, welke zaken spelen nu een rol en waar loop ik nu tegen aan.
Ik kijk nu uit naar de rest van de cursus, het is een boeiende reis.
Ik vind het leuk om op het speciale forum te kunnen delen met andere cursisten en Syl geeft, waar nodig, de nodige zetjes zodat de inzichten naar boven kunnen komen.
- E.J.

Na een dat-doe-ik-wel-even-begin kwam ik er al gauw achter dat wat zo vanzelfsprekend lijkt toch veel dieper gaat dan ik had verwacht. Vooral in het laatste gedeelte wordt me een spiegel voorgehouden, die me heel erg aan het denken zet. Daar ben ik ook nog niet uit; veel om over na te denken, dus ...- A.vW.